fbpx

Ai 12 luni gratuite la citire si calcul

Ar trebui sa te grabesti! Oferta este valabila doar pentru contractele semnate pana la data de 18.02.2022!

Toti proprietarii de apartament care inlocuiesc la inceputul lui 2022 contoarele de apa vechi cu cele noi, inteligente, clasa metrologica C, cu citire radio au parte de o surpriza.

In primele 12 luni de valabilitate ale contractului vor plati serviciul de citire si calcul doar pentru un apometru. Pentru celelalte(de exemplu apartamentele cu 2, 3, 4, 6 apometre) acest serviciu este gratuit!

Daca te gandeai sa schimbi vechile apometre acum este momentul! Mai jos reamintim pasii de urmat:

Descarci tabelul din sectiunea „Formulare”(il gasesti aici: https://apometrebuzau.ro/formulare/) Acest tabel trebuie completat si semnat de 50%+1 din numarul proprietarilor de apartamente de pe scara. Cand aveti tabelul cu semnaturi ne intalnim la sediul Asociatiei de proprietari de care apartineti si semnam un contract dupa care stabilim data montajului. De regula aceasta data nu depaseste 14 zile de la semnarea contractului. Durata executiei lucrarilor de inlocuire este de aproximativ 8 ore pentru un bloc cu 44 de apartamente.

Ai nelamuriri? Poti suna oricand la 0729882669!

Iti multumim pentru interes si te asteptam!

One thought on “Ai 12 luni gratuite la citire si calcul

  1. La mine in bloc doar eu aș dori montarea a doua apometre radio, ceilalți locatari nu vor .Cat ma costă cele două apometre și cât ma costă citirea per apometru după expirarea ofertei de un an de citire gratuită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.