fbpx

Bani din factura direct in pusculita

Inca de la inceputuri principalul obiectiv urmarit prin inlocuirea contoarelor vechi cu cele inteligente clasa metrologica C a fost si este ECONOMIA. Astfel am reusit sa aducem economisirea rationala a banilor, apei, timpului si stresului in apartamentele celor care au apelat la serviciile noastre.

Pentru a constientiza si mai bine aceste beneficii in luna Aprilie vom oferi cate o pusculita fiecarui proprietar in al carui apartament se vor instala aceste contoare echipate cu tehnologie inteligenta de ultima ora*.

Ce legatura exista intre o pusculita si un apometrul inteligent clasa C? Simplu. Amandoua sunt instrumente de economisit bani. De aceea ii rugam pe cei care vor primi aceste pusculite sa introduca lunar in ele suma pe care ar fi platit-o pentru diferentele si pierderile la apa. Astfel in Aprilie 2022 vom putea trage o conculuzie clara privind suma pe care ai economisit-o pentru tine si familia ta inlocuid apometrele vechi cu cele inteligente, clasa metrologica C cu citire radio de la distanta.

Ce zici? Te bagi?

Nu uita! Linia telefonica 0729.882.669 iti sta non-stop la dispozitie pentru mai multe informatii legate de contorizarea inteligenta a apei.

S-ar putea sa te intereseze si: Pret apometre Parerea clientilor Formulare necesare Conformitate metrologica Contact apometre

*oferta valabila pentru contractele incheiate in luna Aprilie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.