fbpx

Bloc Zaharul Buzau

Incepand de ieri 25.11.2020 inca un bloc din zona industriala a trecut la contorizarea inteligenta a apei prin UNICUL program de reinoire al contoarelor de apa „Programul rabla pentru apometre” lansat de Compania noastra si care se va derula pana la sfarsitul acestui an.

Au fost inlocuite 92 de contoare de apa DN15 si un contor de bransament DN50 toate clasa metrologica C cu citire radio de la distanta.

Multumim si dorim sa ne exprimam deosebita consideratie fata de proprietarii si administratia Blocului Zaharul care au acordat sprijin permanent echipelor ISM pentru a facilita montajul contoarelor. Oameni deosebiti cu un grad inalt de bun simt, implicare si seriozitate. Va mutumim inca o data si ne aplecam in fata Dumneavoastra.

Deasemenea proprietarii Blocului Zaharul beneficiaza de reduceri considerabile prin programul de reinoire al contoarelor de apa din apartamente respectiv „Programul rabla pentru apometre„.

Reamintim ca toti proprietarii care inlocuiesc contoarele de apa din apartamente cu cele inteligente, clasa metrologica C beneficiaza de reduceri intre 10 si 30% prin „Programul rabla pentru apometre”

Va multumim!

0729.882.669

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.