fbpx

Frauda la apa I – “metoda magnetul”

Prin informatiile de mai jos va prezentam prima si cea mai uzitata dintre metodele de fraudare a contoarelor de apa clasice. Diferenta dintre aceasta metoda si celelalte consta in faptul ca este imposibil de depistat. Metoda „magnetul”: Explicatie: Un magnet se fixeaza pe corpul apometrului iar acesta, chiar si la presiune/debit maxim, nu se mai invarte din cauza influentarii campului magnetic ce transmite miscarea turbinei catre numarator. Prin inlocuirea contoarelor clasice cu Apometrele Inteligente „Metoda Magnet” devine imposibila datorita faptului ca acestea inregistreaza si transmit catre asociatie data, apartamentul si seria apometrului asupra caruia s-a incercat influentarea magnetica.

Vom reveni si cu relatari privind alte metode prin care unii dintre vecinii nostri aleg sa “economiseasca” cate ceva la consumul de apa si sa ne faca sa platim pentru ei, diferentele de masurare a consumului de apa crescand suparator.

Echipa ISM

2 thoughts on “Frauda la apa I – “metoda magnetul”

  1. Un kkat sa scape compania de salariați. Fac reclama la prosti sa se umfle uni de bani și sa dea afara oameni pentru a lua conducerea bani mulți la sfârșit de an. HOȚIE PE FATA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.