fbpx

Parerea clientilor

Pentru ca aveam blocuri cu diferente lunare la apa de 50-60 metri cubi am luat initiativa si impreuna cu un coleg(profesor de fizica) am inceput sa cautam solutii… Astfel am gasit aceste apometre inteligente clasa de precizie metrologica C, aceeasi cu cea a contoarelor Companiei de Apa. Se citesc prin unde radio, aproape simultan, in aceeasi zi cu furnizorul de apa. Lunar primim citirile centralizate pe blocuri, in calculator si un raport de alarme/erori care este foarte important deoarece stim daca intr-un apartament s-a incercat fraudarea apometrului sau daca instalatia are o defectiune ce genereaza pierdere continua de apa. Avem instalate aceste echipamente in 30 de blocuri din Asociatia noastra si le recomand cu incredere.

Emil H. Administrator Asociatia Pro Apart Buzau

Nu sunt minciuni! Sunt apometre foarte eficiente! Noi am montat la o scară cu 20 apartamente. De la diferențe de 30-35 metri, s-a ajuns la diferențe zero. Se poate face diferența și se vede cine fura apă. Dacă înainte aveau 2-3 metri, acum au 7-8 metri consum, pentru că nu mai pot fura! Noi suntem mulțumiți și vorbim despre lucruri concrete!

Mioara S. Presedinte Asociatie Micro 14 Buzau

Desi la inceput am fost destul de sceptici, am inceput cu un bloc experimeintal fortati de difertentele enormer la apa… dupa care in urmatoarele luni am continuat cu inca 3 si suntem hotarati sa montam aceste contoare in toate apartamentele din asociatia noastra. Cu aceste apometre clasa C am scapat de diferentele colosale chiar din prima luna iar colaborarea cu aceasta firma este neasteptat de buna: citirile la timp, tabelele de consum impreuna cu erorile /fraudele asa cum ni s-au promis, raspuns la telefon si soluționat problemele rapid si prompt, citire test dupa fiecare montaj pentru verificarea instalarii corecte si nu in ultimul rand echipa draguta si foarte amabila. Recomand cu totala incredere.

Ghe. J. Presedinte Asociatie proprietari Sacele

In concluzie, montarea acestor apometre, clasa C de precizie, a fost o decizie inteleapta, eliminand diferentele enorme din fiecare luna, acum diferenta pe aceeasi asociatie fiind sub 40 mc/460 apartamente, unele scari avand chiar 0mc diferenta. Oamenii nu mai au grija citirilor si suspiciunile intre proprietari au disparut.  Fiecare isi face ecomania proprie dupa cum crede de cuvinta, dar nu pe socoteala vecinilor.     

Vlad N. Administrator Asociatie Brasov (460 apartamente)

Avem montate aceste apometre de peste un an si suntem foarte multumiti, inainte aveam diferente de 40-50 metri cubi pe luna… de cand le am montat diferentele sunt de maxim 2-3 metri cubi pe tot blocul!!! Adica la 44 apartamente!!!

Dnu Negoita Administrator Calea Bucuresti 94 – Brasov

In calitate de Administrator aveam o parere foarte proasta despre firmele cu apometre si repartitoare. Am ramas surprinsa sa vad ca aceasta firma este diferita. In primul rand cand ii sun cu vreo problema raspund la telefon!!! E mare lucru asta sa iti raspunda cand ii suni! La alte blocuri unde au apometre cu celelalte firme sun ca fraiera si o luna doua si nu mi raspunde nimeni… Aceasta echipa chiar isi face treaba. Citesc apometrele in aceeasi zi cu ApaNova fara exceptie, cel tarziu a 2 a zi imi trimit citirile si calculul. Ii recomand cu incredere.

Veronica P. Administrator Asociatii proprietari Sector 6, Bucuresti

Atat eu cat si proprietarii apartamentelor din Asociatie suntem multumiti de investitia facuta prin instalarea acestor apometre. Practic am rezolvat toate problemele pe care le aveam cu citirea apometrelor vechi si mai ales cu diferentele. Inainte aveam si 2 – 3 metri cubi/apartament diferenta… La montaj firma a intocmit procese verbale in care au notat indexul apometrelor vechi si asa am descoperit ca 3 apartamente aveau diferente foarte mari intre indexul pe care il declarau lunar la Aociatie si ce era de fapt pe apometru…

Dragos C. – presedinte Asociatia de Proprietari Dacia – Ion Baiesu – Buzau

Fiind sef de scara am fost mereu in prima linie cand venea vorba de reclamatiile vecinilor legate de apometre si diferentele foarte mari la apa. Asa ca am hotarat sa montez la mine in bloc aceste apometre clasa C. Se citesc in aceeasi zi cu Compania, au aceeasi clasa de precizie ca cel al Companiei si daca vreu vecin are o baterie defecta sau un vas wc care curge continuu firma ma anunta si remediez imediat problema. De cand le-am montat o medie a diferentelor la facture de apa este de 0,05 metri cubi/apartament… 50 de litri adica

Sergiu U. –  Sef scara bloc 130 Unirii Buzau

Buna seara! Sunt bune. Sunt presedinte la un bloc de 38 de apartamente. Inainte aveam pierderi de apa in valuare de 7/10lei de apartament. Acum nu mai avem pierderi.

Ati A – Presedinte Asociatie de Proprietari Brasov

Noi am instalat noile apometre si suntem multumiti pana acum. Avem pe scara o familie care de o viata doar noi impreuna cu ceilalti vecini le plateam consumul la apa… In ziua in care am montat noile apometre am descoperit ca nu le functiona decat un apometru si ei dadeau indexul dupa bunul plac…Macar pentru asta si tot merita instalate cele noi

Maria F – Presedinte Asociatie Gospodarilor, Brasov

Noi suntem multumiti, nu avem diferente de apa, si asa am transmis si vecinilor 🙂

Rodica R. – Presedinte Asociatia de Proprietari Jebeleanu Brasov

WhatsApp chat