fbpx

Raport de erori si frauda

Dupa montajul contoarelor inteligente de apa cu citire de la distanta predam un raport lunar de erori si frauda catre asociatiile de proprietari si dupa caz si catre Compania de apa Buzau! Citim in aceeasi zi cu furnizorii dumneavoastra de apa rece si calda! Erorile si incercarile de frauda receptionate de catre echipamentele inteligente (manevrare magnetica, contor intors, desfacut, defect) si pierderile de apa datorate flotoarelor, bateriilor sau instalatiilor defecte sunt aduse la cunostinta beneficiarilor finali! Folosind sigilii anti-frauda cu rotor ce sunt inseriate unic si au fir de otel inoxidabil nu mai exista posibilitatea de a inversa sensul contorului. La apartamentele cu probleme se va calcula consumul de apa in sistem pausal pana la remedierea acestora.

In fiecare luna avem aproximativ un procent de 0.5 – 1% contoare la care raportam pierdere continua de apa datorata flotoarelor defecte ceea ce duce la stoparea unor pierderi intre 5 si 90 mc lunar pentru apartamentele in cauza!!!

Echipa ISM

5 thoughts on “Raport de erori si frauda

  1. 1) Soluția este valabilă și utilă dacă odată cu montarea acestor apometre dispare apometrul de la intrarea apei în bloc.
    2) în cazul montării acestor apometre coloanele de apă și apometrele trebuiesc scoase din apartamente la loc vizibil pe casa scării.
    3) Pentru reușita acestei operațiuni trebuiesc făcute modificări legislative în această speță,altfel este doar o afacere financiară de tip capitalist a unor profitori,deoarece Compania de apă tot va calcula pierderile de apă atâta vreme cât va rămâne în funcțiune contorul montat de Compania de apă la intrarea în bloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.